Bouwbedrijf Gorinchem Van der Pijl

Van der Pijl ontwikkelt zestien hoogwaardige bedrijfsunits in Nieuwendijk

Bouwbedrijf Van der Pijl ontwikkelt zestien hoogwaardige bedrijfsunits in het topsegment op bedrijventerrein 't Ippelsewerk in Nieuwendijk. Met een centrale ligging en goede bereikbaarheid, de stijlvolle architectuur, het duurzaam materiaalgebruik, de mogelijkheid tot functioneel gebruik en digitale reclamevoering zichtbaar vanaf de A27, is het ’t Ippelsewerk de ideale omgeving voor uw onderneming.

De wens van bijna elke ondernemer kan op dit bedrijventerrein in vervulling gaan. Kantoorhoudend in een zakelijk en architectonisch bedrijfsgebouw met volop mogelijkheden voor showrooms, expeditie, atelier, werkplaats en/of opslag.

De unit
Een bedrijfsunit bestaat standaard uit twee bouwlagen, die beschikken over een gebruiksoppervlakte variërend tot ca.134,55 m². Groter is ook mogelijk door twee units aan elkaar te koppelen. De units worden geleverd met een elektrische bedienbare overheaddeur, waardoor u eenvoudig met een bedrijfsauto of goederenpallet naar binnen rijdt. U kunt echter ook kiezen voor een luxe showroompui. Wanneer u geen casco unit, maar een bedrijfsunit wenst met indeling en sanitaire voorzieningen, dan kan er gekozen worden voor een inbouwoptie. 

Gewaarborgde kwaliteit
Om de kwaliteit van het bedrijventerrein voor de lange termijn te handhaven zal een beheersvereniging (VVE) worden opgericht, die zeggenschap krijgt over de bestrating, reclamevoering, groot onderhoud en indien gewenst voor beveiliging, opstalverzekering, glasbewassing, etc. Alle eigenaren worden lid van de beheersvereniging. Om de taken uit te voeren zal ieder lid contributie betalen aan de beheersvereniging. De hoogte van de contributie voor elk lid wordt in de algemene vergadering van de beheersvereniging jaarlijks vastgesteld.
Kortom: 't Ippelsewerk wordt in optimale conditie gehouden, zodat u hier op een fijne en succesvolle manier zaken kunt blijven doen.

Fiscaal
Voor ondernemers bestaat er een gunstige fiscale regeling, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Het bedrag van de KIA hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar. Uitgebreide toelichting vindt u op de website van de belastingdienst.

Lees de brochure
Bekijk een impressie van de bedrijfsunits

Voor meer informatie en verkoop van de bedrijfsunits kunt u terecht bij Bmak Bedrijfsmakelaars

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.